Euromed participa en el projecte Planta’m a Mollet del Vallès

El projecte Planta’m porta una seixantena de nous arbres a Mollet

La plantada ha estat promoguda per Verd Natura

Societat

Dilluns, 18 de març de 2019 | 10:30h

MOLLET DEL VALLÈS

En el marc del projecte Planta’m, que es duu a terme en cinc municipis de Catalunya, dissabte una seixantena d’infants molletans amb les seves famílies van plantar més de seixanta arbres de fins a 12 varietats autòctones a l’entorn del camp de futbol del Germans Gonzalvo.

La plantada ha estat promoguda per Verd Natura i conduïda a través de la metodologia de la Fundació Plant-for-the-Planet.

El projecte a Mollet començava divendres, quan alumnes de 4t de primària de l’Escola Joan Abelló feien una plantada d’arbres i un taller de conscienciació a càrrec de Plant-for-the-Planet, on membres de la Fundació van explicar la seva metodologia per lluitar contra el canvi climàtic.

De l’altra, dissabte, a l’aparcament del camp de futbol Germans Gonzalvo, es feia la plantada col·lectiva oberta a tothom. Entre els participants, membres de la penya blaugrana de Mollet del Vallès, a més a més d’un equip de futbol local amb nens d’entre 10 i 12 anys. Els nens també van poder participar en un concurs de dibuix sota el lema El món que vols amb què han il·lustrat com els agradaria que fos el món en un futur.

L’acte, va comptar amb la presència del conseller delegat de Verd Natura, Jordi Cardoner, el conseller delegat de Veritas, Silvio Elias, el director de la Fundació Plant-for-the-Planet, Jordi Juanós, i l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, entre d’altres.

“El que volem fer amb Planta’m és sensibilitzar des d’una vesant socioeducativa per això actuem a les escoles amb Plant-for-the-Planet i també amb un programa que involucri a la ciutadania, des dels més joves fins als més grans”, explicava Cardoner.

“Els joves que estan avui aquí tindran responsabilitats de futur amb el medi ambient, per tant, cal que estiguin conscienciats que un petit arbre, pot fer quelcom més que a vegades projectes molt grossos”, apuntava l’alcalde Monràs.

Aquesta ha estat la segona plantada del cicle que es clourà el cap de setmana del 23 i 24 de març als municipis d’Olivella i de Gurb, respectivament.

https://www.sommollet.cat/noticia/46600/una-seixantena-de-nous-arbres-a-mollet-en-el-marc-del-projecte-plantam